0

Uppgifter: FC Barcelona intresserade av Lautaro Martinez

Uppgifter: FC Barcelona intresserade av Lautaro Martinez

Lautaro till Barcelona?

Argentinaren som värvades till Inte den gångna sommaren finns nu på FC Barcelonas önskelista. Detta för en otrolig summa.

FC Barcelona kommer att värva Lautaro Martinez i sommar om inte Neymar ansluter. Så lyder rapporter från Argentina under natten till söndag. Martínez som kom till Inter sommaren 2018 från Racing i hemlandet har denna säsong stått för nio mål och två assist på 35 tävlingsmatcher i Italien och nu finns han på önskelistan hos FC Barcelona.

Det är den argentinska radiokanalen La Red som avslöjar Barcas intresse för att få till en övergång. Enligt kanalen ska 21-åringen vara den värvning som spanjorerna behöver men att en övergång endast kan komma att bli av Neymar inte återvänder till Camp Nou.

Lautaro Martinez har en utköpsklausul på 112 miljoner euro och sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2023.

Antoine Griezmann nära att skriva på

Barcelona ser ut att spendera stort i sommar. Det mesta tyder på att Philippe Coutinho har gjort sin sista match för de spanska giganterna och brassen kan nu ingå i en affär för att locka Neymar till klubben. En annan spelare som sägs vara på väg in är Antoine Griezmann. Fransmannen sägs vara så gott som klar för en flytt och skulle Atlético Madrids superstjärna skriva på blir det svårt att värva även Neymar och Lautaro.

SE ÄVEN: Uppgifter: James Rodríguez kan gå till Atlético Madrid

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *