0

Uppgifter: James Rodríguez kan gå till Atlético Madrid

Uppgifter: James Rodríguez kan gå till Atlético Madrid

Kan lämna Real Madrid för Atlético

James Rodríguez har under de senaste 18 månaderna varit utlånad från Real Madrid till Bayern Munchen. Tyskarna har dock bestämt sig för att inte köpa loss colombianen som nu kan hamna i Atético Madrid.

Atlético Madrid planerar en eventuell värvning av James Rodríguez. Colombianen har under det senaste ett och ett halvt året spelat sin fotboll i Bayern Munchen men då tyskarna inte vill köpa loss stjärnan samtidigt som han inte finns med i Zidanes planer ser han ut att flytta till en ny klubb. Det är framför allt Napoli som sags vara intresserade av ’James’ för en värvning till nästa säsong men nu har en ny klubb lagt sig in i jakten på 27-åringen.

Enligt spansk radio kan Atlético Madrid tänka sig att försöka värva spelaren under sommarens transferfönster. Det är radiokanalen Cadena SER som rapporterar att spelaren finns på Atlético Madrids önskelista, speciellt om spelare som Vitolo och Ángel Correa lämnar Estadio Metropolitano under sommaren. Spelaren själv sägs vara positiv till att stanna i Madrid där han har vänner och familj och det återstår att se var spelaren hamnar under sommarens transferfönster. SER menar även att Rodríguez inte ska vara helt övertygad om en flytt till Napoli och att Atlético i så fall skulle vara ett bättre alternativ.

Spelaren sägs kunna vänta på Atlético för att flytta till Estadio Metropolitano till hösten.

På Ancelottis önskelista

En av de största anledningarna till att James kan komma att välja Napoli är på grund av tränaren Carlo Ancelotti. De båda jobbade tillsammans i både Real Madrid och Bayern Munchen och nu kan de alltså återförenas om James väljer en flytt till Serie A. I Napoli vill man få till en värvning så snabbt som möjligt samtidigt som Real Madrid vill göra sig av med colombianen inom kort. Möjligheten att skriva på för Atlético Madrid kan dock göra att det hela drar ut på tiden.

Tidigare har Napolis president Aurelio De Laurentiis gått ut och bekräftat att man är intresserade av att James Rodríguez.

– Jag kommer inte att värva Icardi. När det kommer till Lozano och James Rodríguez får vi se vad som händer, sa De Laurentiis under onsdagen till italienska Sky Sport.

SE ÄVEN: Uppgifter: Napoli vill köpa loss David Ospina

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *