0

Uppgifter: Milan siktar in sig på Lucas Torreira

Uppgifter: Milan siktar in sig på Lucas Torreira

Torreira till AC Milan?

Arsenals mittfältare sägs inte stänga dörren för en flytt till AC Milan under sommaren. Där skulle han i så fall återförenas med sin tidigare tränar Marco Giampaolo.

Lucas Torreira kom till Arsenal sommaren 2018 efter att ha slagit igenom i Sampdoria. Uruguayanen har haft en fin säsong på Emirates Stadium under sitt första år i Premier League men nu kommer uppgifter om att Torreira kan ha gjort sin sista match för klubben. Enligt italiensk media ska 23-åringen nämligen ha meddelat att gärna flyttar i sommar och är positiv till en återkomst till Serie A.

Det är Sky Sport Italia som rapporterar att spelaren meddelat sin agent Rodrigo Bentancur att han är villig att flytta till San Siro. Enligt tv-kanalen vill spelaren återförenas med sin tidigare tränare Marco Giampaolo.

Vill ha lån med köpoption

AC Milan som inte befinner sig i en speciellt bra positivt med tanke på Financial Fair Play ska ha erbjudit Arsenal fem miljoner euro för ett lån på två säsonger och därefter en obligatorisk köpoption på 30 miljoner.

Arsenal ska inte vara speciellt benägna att göra sig av med 23-åringen och sägs enligt Sportitalia kräva 40 miljoner euro direkt för att sälja Torreira efter endast en säsong hos Gunners. I samma veva skriver Goal.com att man är övertygade att kunna värva Torreira och man även tänka sig att inkludera antingen Franck Kessie eller Ricardo Rodríguez för att förenkla en övergång.

SE ÄVEN: Officiellt: Marcos Llorente klar för Atlético Madrid

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *