0

Inter i möte med Gareth Bales agent

Inter i möte med Gareth Bales agent

Bale till Inter?

Den italienska storklubben satsar stort inför Champions League den kommande säsongen. Nu sägs man ha varit i möte om att få till en affär med Gareth Bales agent.

Det är ingen hemlighet att Real Madrid inte räknar med Gareth Bale. Walesaren var inte uttagen till matchtruppen under de sista omgångarna av La Liga och då Zinedine Zidane inte har superstjärnan i sina planer till nästa säsong vill klubben leta efter en köpare.

Det har pratats en hel del om att Bale kan återvända till Premier League men det finns även flertalet andra klubbar som är intresserade av spelarens underskrift. Italiensk media rapporterar nämligen att Inter ska ha varit i möte med spelarens agent för att presentera ett erbjudande. Mauro Icardi kommer med största sannolikhet inte fortsätta på Giuseppe Meazza den kommande säsongen och därför har Antonio Conte bett om en storvärvning för att ersätta argentinaren.

Spelarens agent Jonathan Barnett har tidigare poängterat att spelaren inte kommer att lämna på lån i sommar. Något som även Real Madrid skulle gå med på då man vill göra sig av med spelarens lön på 15 miljoner euro per säsong.

Det är Sport Mediaset som rapporterar om att den italienska storklubben lagt i en extra växel för att få till en affär. Inter sägs försöka låna in spelaren trots agentens uttalanden men då han inte finns med i Real Madrids planer kan man komma fram till en lösning.

Gareth Bale har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Real Madrid siktar in sig på Miralem Pjanic

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *