0

Alexander Isak öppnar för flytt till Premier League

Alexander Isak öppnar för flytt till Premier League

Alexander Isak är ett namn som finns på önskelistan hos flera storklubbar. Nu öppnar den svenske landslagsspelaren för flytt till Premier League.

Alexander Isak, 21, har gjort det bra efter flytten till Real Sociedad. Svenskens insatser har gjort att flera av Europas största klubbar följer honom och det har bland annat pratats om Real Madrid, Barcelona, Manchester City och Juventus.

Nu öppnar Isak för en flytt till Premier League, detta i en chatt med Sportbladets läsare.

– Jag kan absolut tänka mig att spela i England. Det är den kanske bästa ligan i välden och det är klart att man alltid vill hålla sig till toppfotbollen. Absolut kan jag tänka mig det, någon dag, om det skulle bli aktuellt. Man får se, men jag tror absolut att det är möjligt, säger han.

Isak menar dock att han inte tänker på att lämna Real Sociedad för tillfället.

– Jag funderar inte så mycket på en flytt just nu. Jag vill bara fortsätta spela här och avsluta säsongen så bra som möjligt. Någon transfer funderar jag absolut inte på just nu, säger han till Sportbladet.

Den tidigare AIK-anfallaren öppnade även får att flytta tillbaka till Gnaget, dock längre fram i karriären.

– AIK är klubben i mitt hjärta, men jag är trots allt bara 21 år gammal. Min plan och förhoppning är att vara utomlands i många år till. Det (en AIK-comeback) får man nog vänta ett bra tag på…, säger han till Sportbladet.

Alexander Isak har kontrakt med Real Sociedad till och med sommaren 2024. Detta med en utköpsklausul på 70 miljoner euro.

SE ÄVEN: Agenten: “AIK skulle inte ha råd med Arnautovic”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *