0

Agenten: ”AIK skulle inte ha råd med Arnautovic”

Agenten: "AIK skulle inte ha råd med Arnautovic"

Efter att Marek Hamsik skrivit på för IFK Göteborg och både Wilfried Bony och Keisuke Honda kopplats ihop med en flytt till Allsvenskan sades även Marko Arnautovic vara på väg till Sverige. Något spelarens agent nu nekar.

Flera stora namn har under våren kopplats ihop med en flytt till Allsvenskan. Marek Hamsik har skrivit på för IFK Göteborg samtidigt som även Wilfried Bony och Keisuke Honda sägs vara aktuella för Sverige. Nu skriver Sportexpressen att Mark Arnautovic ska vara aktuell för AIK.

Agenten Jozo Palac tog Arnautovic till Shanghai SIPG från West Ham, en agent som även har bra kopplingar med AIK. I en intervju med SportExpressen säger spelarens bror tillika agent, Danijel Arnautovic att han förstår ryktet.

– Dalian köpte ut Marek så han blev en bosmanspelare, det skulle aldrig Shanghai göra med Marko. Men jag kan väl förstå att ryktet kommit upp. Jag känner Jozo väldigt väl och på så vis finns kopplingen med AIK, säger han till tidningen.

Han säger dock att en flytt till Solna inte är aktuellt.

– Men det ligger så klart inget i ryktet. Och även om AIK skulle vilja ha honom, så vet jag inte riktigt hur de skulle ha råd och vad de skulle betala med, fortsätter Danijel Arnautovic skämtsamt.

SE ÄVEN: Mendieta: “Thomas Partey kan inte förvänta sig att spela varje match”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *