0

”Cristiano Ronaldo? Tack, men nej tack”

"Cristiano Ronaldo? Tack, men nej tack"

Real Madrid ska ha erbjudits att hämta tillbaka Cristiano Ronaldo från Juventus. Spanjorerna ska dock inte vara intresserade av en sådan affär.

Efter en tid av spekulationer där Cristiano Ronaldo sades vara på väg bort från Juventus kopplades portugisen ihop med en återkomst till Real Madrid. Flera spelare har hintat om att 34-åringen kan vara på väg tillbaka till Estadio Santiago Bernabéu. Samtidigt har även tränaren Zinedine Zidane öppnat dörren för superstjärnan.

– Om ryktena att Ronaldo ska återvända hit är sanna? Ja, det skulle de kunna vara. Vi känner Cristiano, men han är en Juve-spelare nu, och vi måste respektera det. Han spelar för en annan klubb, men låt oss se vad som händer i framtiden, kommenterade Reals tränare Zinedine Zidane ryktena för en vecka sedan på en presskonferens.

Nu skriver Diario MARCA att Real Madrid inte är intresserade av att hämta tillbaka Ronaldo. Agenten Jorge Mendes ska ha kontaktat marängerna för att höra sig för om en potentiell återkomst, något klubben dock ska ha tackat nej till.

”Tack, men nej tack”, ska Real Madrid ha svarat enligt både MARCA och Mundo Deportivo.

Denna säsong har det blivit 23 mål på 24 ligamatcher för Ronaldo i Juventus som har drygt ett år kvar på kontraktet med Den Gamla Damen.

SE ÄVEN: Alexander Isak öppnar för flytt till Premier League

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *