0

Zidane öppnar för försäljning av Gareth Bale i sommar

Zidane öppnar för försäljning av Gareth Bale i sommar

Bale lämnar Real Madrid?

Efter sex år i den spanska huvudstadsklubben sägs Real Madrid ha tröttnat på Gareth Bale. Skadeproblem blandat med svaga insatser och tjafs med publiken på Estadio Santiago Bernabéu har gjort att Walesarens framtid är osäker.

I Spanien pågår en ständig debatt huruvida Gareth Bale borde fortsätta i Real Madrid eller inte. Tillsammans med Cristiano Ronaldo gick det bra för Bale men när han den gångna sommaren skulle ta ett steg framåt då portugisen lämnat har det inte gått som planerat. Denna säsong har Real Madrid åkt ut i både Champions League och Copa del Rey samtidigt som man ligger på tredje plats i La Liga. Marängerna har inte direkt något att spela för och redan nu pratas det om planerna för den kommande säsongen.

Bale har kopplats ihop med en återkomst till Premier League och nu kommenterar Zinedine Zidane Bales situation och huruvida han kommer att fortsätta i klubben eller inte nästkommande säsong.

– Jag vet inte hur det påverkar honom men att en spelare blir utbuad är aldrig bra. De buade dock även åt mig men det är något du får acceptera och alla spelare i truppen har karaktär nog att göra det, säger Zidane och fortsätter.

– I slutet av säsongen kommer vi bestämma hur framtiden ser ut för Gareth och flera andra spelare i truppen. Vi har nio matcher kvar att spela och därefter får vi se. Jag kan bekräfta att vi måste göra förändringar till nästa säsong men just nu är det inte rätt tid att prata om det, avslutar tränaren enligt brittiska Sky Sports.

Gareth Bale har kontrakt med Real Madrid som sträcker sig till och med sommaren 2022. Han är även en av Real Madrids bäst betalda spelare och sitter på en veckolön på 350.000 pund.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Betis vill värva Alexander Isak

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *