0

Uppgifter: Keylor Navas lämnar Real Madrid efter säsongen

Uppgifter: Keylor Navas lämnar Real Madrid efter säsongen

Real Madrid säljer Keylor Navas

Målvakten har inte haft det lätt efter att Thibaut Courtois skrev på för den spanska huvudstadsklubben. Nu sägs costaricanen tvingas lämna Real Madrid.

Keylor Navas kommer att lämna Real Madrid efter säsongen. Det rapporterar spansk media under natten till fredag. Debatten mellan Keylor Navas och Thibaut Courtois har varit ett hett samtalämne under det senaste året men nu verkar Real Madrid tagit ett beslut om målvaktsposten.

För endast några dagar sedan bekräftade Zinedine Zidane att man inte kommer ha någon debatt om målvaktsposten den kommande säsongen, och Keylor Navas ska nu vara den som tvingas lämna.

Det är i tv-programmet El Chiringuito som man meddelar att Navas är inne på sin sista period i klubben. Det är dock inte helt säkert att det blir Courtois som får stå mellan stolparna. Marängerna ska nämligen fortfarande vara intresserade av Manchester Uniteds målvakt David De Gea. Den spanske landslagsmålvakten har kontrakt till och med sommaren 2020 och Real Madrid vill nu få till en bytesaffär för att få in De Gea mellan stolparna.

SE ÄVEN: Zidane öppnar för försäljning av Gareth Bale i sommar

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *