0

Uppgifter: Real Betis vill värva Alexander Isak

Uppgifter: Real Betis vill värva Alexander Isak

Alexander Isak till La Liga?

Efter utlåningen till Willem II har Alexander Isak blommat ut rejält. Nu skriver spansk press att anfallaren kan vara på väg till La Liga.

Det pratades mycket om Alexander Isak och var anfallaren skulle spela när han lämnade AIK. Tillslut föll valet på Borussia Dortmund men i Tyskland blev det inte lätt för anfallaren. I januari gick han på lån till den holländska ligan där det nu blivit succé. Totalt har det blivit nio mål och nio assist på tio matcher. 19-åringen följs av flera klubbar i Europa och nu skriver spansk press att det kan bli en flytt till La Liga i sommar.

Det är Real Betis som är intresserade av spelarens tjänster och vill värva in svensken till sommaren. Klubbens sportchef Serra Ferrer sägs vara väldigt villig att få till en övergång under det kommande transferfönstret. Det är Gol Digital som skriver om andalusiernas intresse för Isak.

Real Betis har blivit ett lag att räkna med i toppen av La Liga de senaste säsongerna. Denna säsong gick man vidare från gruppspelet i Europa League och nu satsar den grönvita klubben för att förstärka till nästa säsong.

SE ÄVEN: Jose Mourinho tar över Bayern Munchen?

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *