0

Uppgifter: Barcelona överens med Neymar

Uppgifter: Barcelona överens med Neymar

Neymar överens med FC Barcelona

Brassen som 2017 lämnade klubben för spel i Paris Saint-Germain ska nu vara överens om en återkomst till Camp Nou i sommar.

Det är ingen hemlighet att Neymar vill återvända till FC Barcelona. Brassen ska redan sommaren 2018 ha meddelat att han vill lämna Parc des Princes men utan någon vidare framgång. Sommaren 2019 ser dock ljusare ut för brassen vars relation med PSGs ägare Nasser Al-Khelaifi är långt ifrån bra.

Nu skriver spanska Diario SPORT att Neymar ska vara överens med Barcelona om en flytt tillbaka till La Liga efter att ha spenderat två år i den franska huvudstaden.

De båda parterna ska vara överens om det personliga kontraktet där Neymar komma att tjäna 24 miljoner euro per säsong. För närvarande tjänar brassen 35,8 miljoner euro enligt Football Leaks och superstjärnan skulle i så fall gå ner drygt 12 miljoner euro i lön för en flytt tillbaka till nordöstra Spanien.

Måste förhandla med Paris Saint-Germain

FC Barcelona må vara överens med Neymar om det personliga kontraktet. Man har dock kvar PSG att förhandla med, en klubb som inte behöver sälja och ännu mindre en av sina största stjärnor. Fransmännen sägs kräva en bit över 200 miljoner euro för att släppa Neymar och Barcelona ska planera att betala 100 miljoner euro plus flertalet spelare.

Tidigare har El Mundo rapporterat att Barca vill värva Antoine Griezmann från Atlético Madrid för att därefter använda honom för att få ner priset på Neymar. Fransmannen skulle i så fall spela på Parc des Princes nästkommande säsong.

SE ÄVEN: Uppgifter: De Ligt väljer spel i Juventus

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *