0

Uppgifter: De Ligt väljer spel i Juventus

Uppgifter: De Ligt väljer spel i Juventus

De Ligt till Juventus?

Holländaren som kopplats ihop med en flytt till FC Barcelona under våren ser nu istället ut att hamna i Juventus.

Det har varit väldigt mycket skriverier kring Matthijs de Ligt och var spelaren kommer att spela sin fotboll nästkommande säsong. Tidigare har spelaren kopplats ihop med en övergång till FC Barcelona men då spanjorerna inte lyckats övertyga De Ligt ser det nu ut att bli spel på annat håll.

Istället är det Juventus som sägs ligga i ’pole position’ för att få till en värvning av mittbacken som jagas av flera av Europas största fotbollsklubbar. Den gångna säsongen var han med och vann både den holländska ligan och cupen samtidigt som hans Ajax tog sig timm semifinal i Champions League. Nu ser han dock ut att ha gjort sitt i Amsterdam och närmar sin en flytt till Turin.

Det är italienska Sky Sport som rapporterar att 19-åringen ska ha tagit ett beslut efter Nations League att han vill skriva på för den gamla damen innan nästa säsong början.

Juventus sägs betala 62 miljoner pund för spelarens tjänster. Hur det personliga kontraktet kommer att se ut är dock ännu inte klart .

De Ligt kommer nu att tränas under Maurizio Sarri som återvänder till Serie A efter ett år i Chelsea där han tog klubben till en tredjeplats samt vann Europa League.

SE ÄVEN: Officiellt: Marcos Llorente klar för Atlético Madrid

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *