0

Tottenham släpper fansens favorit

Ledley King har under åren spelat in sig i fansens hjärtan och är så gott som en legend i klubben. Nu erbjuds han dock ingen förlängning av sitt kontrakt som går ut i sommar och således är det färdigspelat för London-klubben. Det återstår nu att se ifall King lägger skorna på hyllan då han har uttalat sig om att det inte finns någon annan klubb för honom än just Tottenham.

 – Klubben är den enda för mig och får jag inte spela kvar skulle jag hemskt gärna vara involverad på ett annat vis, säger mittbacken till den officiella hemsidan.

King har spelat i Tottenham under hela sin fotbollskarriär och det har blivit 268 framträdanden i a-laget. Tyvärr, för mittbackens del, har han varit extremt skadedrabbad och periodvis har han bara spelat matcher utan att träna.

I övrigt ser det ut som att januarivärvningarna Louis Saha och Ryan Nelsen får lämna. Bland reservspelarna som får söka sig till en ny klubb finner vi svensken Oscar Jansson, tillsammans med Ben Alnwick, Jesse Lassen, Kudus Oyenuga och Mirko Ranieri.

Niklas Liljekvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *