0

Ingen Chelseaflytt för Moses

Wigan’s anfallare Victor Moses har under en längre tid varit starkt sammankopplad med Chelsea. Nu verkar det dock som om det inte blir någon övergång alls eftersom förhandlingarna mellan de båda klubbarna har brutits. Chelsea som redan gjort klart med Marko Marin och Eden Hazard är väldigt angelägna om att göra minst ett köp till och Moses ska enligt rykten varit deras högsta prioritet.

Chelsea ska ha erbjudit 4 miljoner pund för den talangfulle nigerianen, men budet blev direkt förkastat av Wigan’s ordförande Dave Whelan, som bestämt säger att dem inte kommer lyssna på bund under 10 miljoner pund.

– Moses är skyldig allt till den här klubben och jag tror att det är mycket tack vare hans agent, Tony Finnigan, som Moses önskar att lämna oss, säger Whelan.

– Allt jag har att säga kring den här frågan är, hur landade Victor Moses i Wigan, när han hade kunnat sluta upp i Manchester City? Vem tog honom till Wigan, säger Finnigan i en intervju med engelsk press

Chelseas intresse sägs nu har minskat och att dem nu istället har ställt in siktet på det tyska superlöftet Andre Schurrle som för närvarande är med Tyskland i EM.

Sami Sankari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *