0

Tottenham: 25 miljoner euro och Sahin

Modric vill spela Champions League vilket hans nuvarande klubb inte kommer göra nästa säsong. Frågan är vilken klubb han kommer hamna i då Tottenham kräver 50 miljoner euro för sin kroatiska landslagsstjärna. Fyra klubbar har tagit kontakt med London-klubben för att diskutera en eventuell övergång. Det är Real Madrid, Manchester United, PSG och lokalkonkurrenten Chelsea. Marängerna är närmast en övergång då United tycker att Spurs kräver för mycket pengar, PSG har lagt ett bud men alldeles för lågt samt Chelsea som legat låg så här långt men förväntas dyka upp i jakten.

Real Madrid som leder jakten på en eventuell övergång förhandlar redan med London-klubben. Hans nuvarande kontrakt går ut sommaren 2016 med Tottenham och han är ett stort fan av La Liga och skulle till största sannorlikhet vilja vara en av spelarna i Mourinhos lagbygge. Real Madrid har enligt spansk media redan förhandlat med Modric om ett kontrakt där kontraktslängden samt lönen skulle vara klar. Men Tottenham svarar genom att vilja ha 25 miljoner euro samt den misslyckade värvningen av Sahin som Los Blancos gjorde förra sommaren.

Sahins pris är runt 10 miljoner euro men värderas ändå högt av Mourinho trots hans skadeproblem han haft förra säsongen, dock kan han offras i en eventuell övergång om han kommer överrens med Tottenham. 

Martin Gunnarsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *