0

Roma och Juventus intresserade av Mauro Icardi

Roma och Juventus intresserade av Mauro Icardi

Mycket tyder på att Mauro Icardi inte kommer fortsätta i Paris Saint-Germain nästa säsong. Nu sägs spelaren vara på väg tillbaka till Serie A där både Roma och Juventus ska vara intresserade.

Mauri Icardi kan komma att lämna Paris Saint-Germain efter två säsonger. Argentinaren som efter ett år på lån anslöt permanent till den franska huvudstadskluben inför säsongen har inte hittat formen och nu kommer uppgifter om en flytt i juni.

Enligt Calciomercato ska både Juventus och Roma vara intresserade av att hämta in anfallaren. De båda klubbarna är ute efter en ny anfallaren till nästa säsong och Icardi ska vara det namn som ligger högst upp på önskelistan. Det blir dock ingen lätt uppgift att köpa loss 28-åringen. PSG betalade 50 miljoner euro plus åtta miljoner euro i bonusar för Icardi för cirka två år sedan och nu vill man ha tillbaka en så stor del av summan som möjligt.

Denna säsong har det blivit sju mål på 19 klubblagsmatcher för Icardi vars kontrakt med PSG sträcker sig till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Manchester United visar intresse för Pau Torres

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *