0

Uppgifter: James Rodriguez kommer allt närmre Premier League

Uppgifter: James Rodriguez kommer allt närmre Premier League

James Rodriguez till Premier League?

Colombianen har tidigare kopplats ihop med en flytt till de brittiska öarna. Nu gör tre engelska lag upp om en värvning av James Rodríguez.

James Rodrígez lämnade sommaren 2014 sin dåvarande klubb AS Monaco för spel i Real Madrid. I den spanska huvudstaden gick det dock upp och ner för mittfältaren som tillslut lämnade för spel i Bayern Munchen. I Tyskland har spelaren inte heller övertygat och när lånet för James går ut i sommar ska Bayern Munchen ha bestämt sig för att inte köpa loss spelaren enligt Sky Sport Germany. Efter två år på Allianz Arena kommer spelaren tvingas återvända till Real Madrid men då spanjorerna inte heller har några planer på att använda sig av ’James’ kommer man istället försöka göra sig av med stjärnan.

Nu skriver brittiska Daily Mail att de engelska storklubbarna Liverpool, Manchester United och Arsenal ska vara väldigt intresserade av att värva den före detta FC Porto-spelaren. Samtliga tre klubbar ska ha visat intresse för 27-åringen och vill få till en övergång men det är oklart vilken av de som erbjuder mest. Sedan tidigare ska även Napoli och Juventus ha visat intresse för mittfältaren som sitter på ett kontrakt med James till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United siktar in sig på Griezmann

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *