0

Uppgifter: Manchester United siktar in sig på Griezmann

Uppgifter: Manchester United kan siktar in sig på Griezmann

Griezmann till United?

Fransmannen har meddelat att han lämnar Atlético Madrid i sommar. Det är dock oklart var han kommer att gå och nu vill Manchester United lägga sig in i jakten på Griezmann.

Antoine Griezmanns framtid är ännu inte bestämt. Fransmannen har klargjort att han kommer att lämna Atlético Madrid i sommar men ännu har det inte offentliggjorts var anfallaren kommer att spela sin fotboll den kommande säsongen. Det mest troliga är att det blir en flytt till FC Barcelona men då inget är officiellt är flera klubbar fortfarande intresserade av spelarens underskrift.

Flera klubbar, bland annat Paris Saint-Germain och Real Madrid, ska vara väldigt intresserade av Griezmann och nu har även Manchester United lagt sig in i jakten (på nytt) för fransmannen. Då man vill skeppa iväg Alexis Sanchez kan Griezmann ansluta som ersättare men det återstår att se om The Red Devils är beredda att betala 120 miljoner euro, en summa som är spelarens utköpsklausul.

Det är journalisten Duncan Castels på Daily Record som skriver om Uniteds intresse och efter flera år av intresse tillslut kommer göra ett sista stort försök att värva världsmästaren till Old Trafford.

SE ÄVEN: Officiellt: Thorgan Hazard klar för Dortmund

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *