0

Uppgifter: Arsenal intresserade av Aurelien Tchouameni

Uppgifter: Arsenal intresserade av Aurelien Tchouameni

Arsenal är på jakt efter en mittfältare för att förstärka truppen. Nu sägs tränare Mikel Arteta ha pekat ut två namn som han vill se på Emirates Stadium inom en snar framtid.

Mikel Arteta har gjort Arsenal till en titelutmanare under de senaste åren. För närvarande ligger laget på andra plats i Premier League-tabellen, två poäng bakom ledande lokalrivalen Tottenham. Nu kommer uppgifter om att Arteta vill förstärka mittfältet för att stärka laget ytterligare.

Enligt uppgifter till italienska Calciomercato ska Arteta ha pekat ut Real Madrids fransman Aurelien Tchouameni som den spelare han gärna ser i sin laguppställning. Skulle Arsenal inte lyckas komma överens med Real Madrid om en affär ska istället Martin Zubimendi från Real Sociedad vara ett alternativ.

Det är oklart hur mycket Gunners skulle behöva betala för spelarna som båda sitter på långa kontrakt. Tchouameni har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2028 samtidigt som Zubimendis överenskommelse med Real Sociedad sträcker sig till sommaren 2027.

SE ÄVEN: Atlético Madrid och Barcelona intresserade av Sinisterra

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *