0

PSG förbereder städning: Stjärnduon ser ut att lämna

PSG förbereder städning: Stjärnduon ser ut att lämna

Cavani och Di Maria närmar sig flytt från PSG

Duon är två spelare som efter uttåget från Champions League ser ut att lämna. Det rapporterar fransk press under fredagsförmiddagen.

Efter ännu en misslyckad säsong i Champions League händer det saker i Paris Saint-Germain. Efter att ha misslyckats med spelare som värvades in för 4-5 år sedan är det nu dags för en ny städning i den franska huvudstadsklubben. Två spelare som ser ut att ha gjort sitt på Parc des Princes är Ángel Di Maria och Edinson Cavani. Nu ser de båda ut att ha en fot utanför klubben.

Det är lokalpress i Paris som menar att ägaren Nasser Al-Khalifi kommer göra sig av med flera spelare och att duon är två spelare som är inne på sin sista tid i klubben. Det är Le Parisien som rapporterar att PSG kommer göra sig av med flera namn efter säsongen. Förutom Di Maria och Cavani ska man även vilja göra sig av med Jesé Rodríguez, Thomas Meunier och Christopher Nkunku.

Tidigare har det pratats om att Atlético Madrid är intresserade av att hämta in Edinson Cavani. Det återstår att se om den spanska huvudstadsklubben fortfarande har urugayanen på önskelistan då han hunnit bli 32 år.

SE ÄVEN: Isco väljer mellan Juventus och Manchester City

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *