0

Isco väljer mellan Juventus och Manchester City

Isco väljer mellan Juventus och Manchester City

Isco väljer mellan storklubbarna

Mittfältaren som har det svårt denna säsong både individuellt men även lagmässigt sägs vara på väg bort. Nu väljer andalusiern mellan två klubbar.

Denna säsong har varit ett fiasko för Real Madrid. Det började med att man anställde Julen Lopetegui sommaren 2018 men den före detta landslagstränaren fick lämna efter endast några månader hos marängerna. Istället kom Santiago Solari in och tog över tränarposten men det har inte gått som Real Madrid tänkt sig. På en vecka åkte man ut ur både Champions League och Copa del Rey samtidigt som man har ett stort avstånd upp till ledande FC Barcelona i ligatabellen. Det hela har gjort att Los Blancos börjat planera för nästa säsong och Isco är en av de spelare som kan lämna.

Enligt italiensk press ska Isco vara inne på sin sista tid på Estadio Santiago Bernabéu. Mittfältaren ryktas ständigt vara på väg att lämna för spel på annat håll och sommaren 2019 är inget undantag. Det är Calciomercato som rapporterar att Isco vill lämna och att hans agenter jobbar på en flytt till antingen Juventus eller Manchester City.

Spelaren har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Manchester United överväger intresse för Mauro Icardi

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *