0

Uppgifter: Juventus försökte värva Aouar i höstas

Uppgifter: Juventus kan försöka värva Aouar i vinter

Arsenal visade stort intresse för Houssem Aouar under höstens transferfönster. Det blev dock ingen affär. Nu kommer uppgifter om att även Juventus visade intresse för spelaren.

Juventus var intresserade av att värva Houssem Aouar under transferfönstret som stängde för drygt en vecka sedan. Det avslöjar transferexperten Gianluca Di Marzio. En affär blev inte av och istället lyckades man knyta till sig Federico Chiesa,22, från Fiorentina.

– Fabio Paratici är en av direktörerna som alltid jobbar på flera fronter samtidigt. Några timmar innan deadline hade Juventus Aouar i sitt grepp, men de kunde bara välja att värva honom eller Chiesa, säger Di Marzio till JB Live.

– De valde Chiesa, förmodligen för att Andrea Pirlo var i större behov av en ytteranfallare. Det finns inget som säger att Juve inte kommer att försöka värva Auoar i januari, fortsätter journalisten.

Problemet för flertalet klubbar var att man inte kunde betala vad Lyons president Jean-Michel Aulas krävde för att släppa mittfältstalangen.

SE ÄVEN: Uppgifter: Juventus överens med David Alaba

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *