0

Van Basten: ”Borde inte ha skrivit på för Manchester United”

Van Basten: "Borde inte ha skrivit på för Manchester United

Donny van de Beeks skrev i somras på för Manchester United. Det är dock inte alla som tycker att flytten till Old Trafford var den rätta.
– Det handlar om ett femårigt kontrakt som han skrivit på? Nej, det är skitsnack. Då borde du inte gå till Manchester United, säger legendaren Marco van Basten.

Manchester United betalade i somras en prislapp på 39 miljoner euro plus fem miljoner i bonusar för att köpa loss Donny van de Beek från Ajax. 23-åringen skrev då på ett femårskontrakt med option på ytterligare ett år. Mittfältaren har dock inte fått speciellt mycket speltid efter flytten till Old Trafford.

Nu uttalar sig den holländske legendaren Marco van Basten om sin landsmans klubbval.

– Det är väldigt dåligt för en sådan kille att bara spela sex eller sju gånger på ett år. Det är hemskt för din rytm! Du kan tjäna mycket mer, men du måste också se var du kan spela, säger han till Ziggo Sport och fortsätter:

– Det handlar om ett femårigt kontrakt som han skrivit på? Nej, det är skitsnack. Då borde du inte gå till Manchester United, utan vänta på en annan klubb. Du måste vilja spela fotboll varje vecka, och en sådan klubb är då dålig för din karriär.

SE ÄVEN: Uppgifter: Juventus försökte värva Aouar i höstas

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *