0

Christian Vieri: ”Tror att Cristiano Ronaldo lämnar”

Christian Vieri: "Tror att Cristiano Ronaldo lämnar"

Juventus ligger för närvarande på femte plats i Serie A, något som skulle innebära att man missar spel i Champions League. Nu säger Christian Vieri att han tror att Cristiano Ronaldo lämnar klubben om så blir fallet.

Juventus har under Andrea Pirlo inte gått lika bra som tidigare. Laget ligger för närvarande på femte plats i Serie A-tabellen, en position som innebär att man inte får spela i Champions League nästa säsong. Med två omgångar kvar behöver Juventus ta sig förbi Napoli som ligger en poäng före i tabellen.

Nu säger den tidigare anfallsstjärnan Christian Vieri att han tror att Cristiano Ronaldo lämnar Juventus om det inte blir spel på högsta nivå.

– Jag tror att Inter vinner i Turin och Juventus spelar inte Champions League nästa säsong, säger han i Bobo TV på Twitch och fortsätter:

– Utan Champions League-fotboll lämnar Ronaldo och många andra kommer att följa honom, Juventus kommer att få en allvarlig ekonomisk kris. Det kommer att bli ett dramatiskt misslyckande och många spelare kommer lämna.

Cristiano Ronaldo har kontrakt med Juventus till och med sommaren 2022. Han har tidigare kopplats ihop med klubbar som Sporting Club, Manchester United och Paris Saint-Germain.

SE ÄVEN: Storklubben går all in för att värva Sergio Ramos

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *