0

Officiellt: Kjartansson klar för spel i Hammarby

Officiellt: Kjartansson klar för spel i Hammarby

Hammarby lånar in Kjartansson

Den isländska anfallsstjärnan har bestämt sig för att gå till Hammarby som då snor honom framför rivalerna Djurgården. Det rör sig om ett lån från Rostov, detta till den 15 juli.

I Vålerenga vann Kjartansson norska ligans skytteliga, i Malmö FF blev det 14 mål på 20 matcher, i israeliska Maccabi Tel Aviv 26 mål på 46 matcher. Den senaste tiden har det dock mest blivit bänken i Ryssland.

Som dom flesta vet så har Bajen haft det svårt med målskyttet i både cupen och träningsmatcherna på försäsongen och då är Vidar en fin lösning på problemet. Islänningen som har gjort en del mål tidigare i karriären som innan Ryssland kan klassas som en målmaskin så kan Hammarby vara glada över detta lån. Det ryktas även att Kjartansson har varit i kontakt md Birkir Már Saevarsson om råd kring Hammarby.

Nu när Hammarby också ser ut att låna ut Nikola Djurdjic till LA Galaxy blir detta ut att bli en bra ersättare till honom. Eftersom Pa Dibba då förlängde i Kina så fick Hammarby släppa den affären och lånet på Vidar kan bli väldigt bra för Bajen.

Nu blir det alltså Hammarby iallafall under vårsäsongen. Anfallaren klarade läkarundersökningen under måndagen och har nu presenteras som Bajen-spelare.

SE ÄVEN: Real Madrid siktar in sig på Milinkovic-Savic

Philip Torstensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *