0

Johannes Hopf på väg till Bajen?

Johannes Hopf på väg till Bajen?

Hammarby har presenterat den förre allsvenske storstjärnan Kjartansson, en gång i tiden en av det större affärerna i allsvenskan top tio till och med. Men jämte den isländske stjärnan så ser  även Johannes Hopf sensationellt vara på väg tillbaka till det grönvita,  enligt FD har Turkietproffset träffat Bajen på Årsta IP.

Det har gått ett tag sedan Johannes Hopf lämnade Hammarby. Maj 2015 så lämnade han Årsta och Hammarby för turkiska Genclerbirligi. Hans senaste klubb i Turkiet har varit Ankaragücü – Som han lämnade i förra veckan. där Kontraktet ska ha brutits.

Samtidigt avslöjar FD att den just nu kontraktslösa 31-årige Hopf just nu befinner sig i Stockholm för att träffa Bajen. just när Johan Wiland är långtidsskadad och så sent som för någon vecka sen ryktades det att Johan kanske inte kommer vara tillbaks till sommaren som det sagts sen innan. Den nye italienske målvakten Gianluca Curci (sitter på ett korttidskontrakt med option) har inte imponerat mycket. Så har  Davor Blazevic har gjorts till förstemålvakt för Bajen nu i starten utav 2019.

Det händer med andra ord saker i Bajen som även gjort klart med förre allsvenske storstjärnan Vidar Örn Kjartansson och om Johannes Hopf med kommer inte på det, tycker jag man kan klassa detta transferfönster lyckat.

Philip Torstensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *