0

Zlatan räknade tidigt med PSG-flytt

Den svenske landslagsstjärnan Zlatan Ibrahimovic presenterades nyligen på PSG:s presskonferens tidigare idag, där han gjorde sina första uttaladen som PSG-spelare. Anfallaren avslöjade själv att han var väl medveten om situationen och att han tidigt räknade med att en flytt till Paris skulle bli av.

”Jag visste redan från dag ett, när PSP tog kontakt, att jag skulle komma hit. Det handlade bara om detaljer som skulle lösas, men det är inte mittt jobb,” säger Zlatan på presskonferensen.

”Det har varit väldigt intensiva dagar. Jag försökte fly till Ibiza, men alla visste var jag var… Det har varit mer intensivt än när jag gick till Barcelona. Men jag är van vid det här, jag är här för att spela fotboll. Allt runt omkring får alla andra jobba med.”

Zlatan ser fram emot utmaningarna och att få spela i den nya klubben, säger han på presskonferensen där han även passar på att hylla sin lagkamrat från tiden i Milan, som nyligen också skrev på för PSG. 

”Det här projektet, jag tror att jag kommer till ett drömlag. Bland annat har de ju tagit hit världens bästa försvarare, Thiago Silva. De tar hit de bästa spelarna, så vem egentligen skulle inte vilja spela här? Det här är framtiden och det tror jag på, det är det viktigaste.”

”Mona Lisa… Det är väl så min agent är. Han(Mino Raiola) gillar att vara i rampljuset, och sätter en massa press på mig”

”Men jag gillar pressen, och presterar som bäst då.”

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *