0

Mudingayi är redo för Inter

Uppgifter: Zidane vill hämta in Sadio Mané till sommaren

Inter och Bologna ska vara nära en övergång för mittfältaren Gaby Mudingayi, som ser ut att skriva på för Milano-klubben inom en snar framtid. Nu har även mittfältaren själv uttalat sig om Inter, som han ser fram emot att få spela för.

”Att spela för en storklubb som Inter är en fantastisk upplevelse för alla spelare och ger chans att få jämföra sig själv med mycket bra fotbollsspelare”, säger han till Radio Mana Mana Sport.

”Naturligtvis, när jag väl fick reda på deras intresse var jag mycket nöjd.”

Den 30-årige belgaren har fyra år bakom sig Bologna, och har även spelat en säsong för Lazio.  Han är dock väl medveten om att han inte kommer att vara den stora stjärnan i Inter.

”Efter två vackra upplevelser med Lazio och Bologna, är möjligheten att få spela med Inter en väldigt viktig möjlighet för mig.”

 ”Jag vet att jag inte kommer att ses som en toppspelare där, men jag får nu en möjlighet att övertyga alla om det.”

”Jag älskar utmaningar och de här är representerar en stor utmaning att försöka övervinna. Jag är beredd att göra mig tillgänglig för laget, att arbeta hårt och gå all-in. ”

”Inter förändras en hel del, men de vet hur man får truppen att prestera maximalt. De Nerazzurris direktörer kommer inte att ha några problem med att lyckas.”

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *