0

Rodgers till ungdomarna: Ta chansen!

Jack Robinson, Jon Flanagan, Raheem Sterling, Danny Ward, Nathan Eccleston, Stephen Same, Brad Smith, Ryan McLaughlin, Andre Wisdom, Jordon Ibe, Adam Morgan, Krisztian Adorjan och Suso finns med i truppen som skall representera Liverpool i Nordamerika.

Manager Brendan Rodgers menar att det är en stor möjlighet för dessa ungdomar att visa vad de kan och utnyttja möjligheten. Liverpool skall ju bland annat spela Europa League tidigt på säsongen, då flera av klubbens landslagsspelare förmodligen ännu inte kommit in i matchträning.

”De får en möjlighet. Det är viktigt för de unga spelarna – allt du kan be om är en chans. Även under försäsongsmatcherna kan de så frön i managerns och supportrarnas tankar om vad de går för”, sade Rodgers.

”Det är en bra chans för mig att se dem på nära håll och än så länge har de gjort det mycket bra och anpassat sig till den träningen och det arbetet vi gjort.”

”Vid sidan av talang är det viktigaste för en ung spelare personligheten, enligt mig. Det handlar om att ha en personlighet att spela, till att ha modet. Det är inte alla unga killar som klarar av att spela för en prestigefylld klubb som Liverpool. Det tar tid.”

”För mig spelar inte åldern någon roll. Är de bra nog, och har personligheten och talangen, så kommer jag alltid vara redo att ta med dem.”

Källa: Liverpool Echo


JesperGrann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *