0

Clint Dempsey ser ut att lämna Fulham

Vi har fått frågan om Dempsey-dealen är klar.

Clint Dempsey har gjort det klart för sin klubb att han vill lämna för spel i Champions League, ironiskt nog spelar inte Liverpool i CL kommande säsong. Dempsey gjorde en fantastisk säsong i Fulham där han gjorde 21 mål på 40 matcher i alla tävlingar.

Darren Lewis är journalist på Daily Mirror och gjorde en intervju med talksport nyligen där han fick frågan om vad som kommer hända med Dempsey.

Det har varit snack om att han ska ingå i Liverpools tour i nordamerika efter att ha blivit utesluten ur Fulhams försäsongstrupp säger Lewis.

Clint Dempsey har bara ett år kvar på kontraktet och har enligt rykten blivit erbjuden 2 st nya 3-års kontrakt, det första tackade C.D nej till. Då höjde Fulham lönen på kontraktet men Dempsey tackade ändå nej och sa att han vill lämna.

Enligt Lewis ska priset ligga på runt £5 miljoner för den 29-årige amerikanen. En sådan deal skulle inte bara gynna Liverpool spelmässigt utan det skulle även innebära reklam för Liverpool i nordamerika som är en marknad man gärna tar över.

 

Vad tror ni Liverpoolsupportrar om Clint Dempsey? Ja eller nej? Finns det någon annan mer intressant att lägga pengarna på?

Victor Kuismin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *