0

Robbie Fowler är redo för USA-turnén

Officiellt: Edinson Cavani klar för Manchester United

Fowler kommer att ansluta tillsammans med legenden Ian Rush. Resan bär iväg västerut för att först möta Toronto FC i Kanada den 21 juli. Sen blir det ett möte med Roma på Fenway Park den 25 juli och resan avslutas sedan med ett Premier League möte i Baltimore den 28 Juli, motståndet är Tottenham.

Och Fowler, som spelade sin sista match för de röda i maj 2007, insisterar han glad att vara tillbaka där det händer.

”Jag är verkligen glad”, sa han. ”Självklart är jag inte en spelare längre och inte en del av tränar teamet, så att inbjudas för att ha någon form av koppling till klubben är spännande för mig och jag ser verkligen fram emot det – jag kan inte vänta! Jag vet att jag inte spelar men bara att få vara med är en massiv bonus.

”Liverpool är en global klubb, alla känner till dem, men tyvärr är det ju inte alla som kan se dem så många gånger. Denna turnén gör Liverpool ännu mer känt över hela världen och jag är säker på att fansen kommer att komma ut och stödja oss.

Förhoppningsvis ger resan oss mer stöd, eftersom vår klubb förtjänar det och vi vill ha det. Förra året gick ju turnén till fjärran östern och malaysia, i år är det Usa och Kanada.

Matchen mot Toronto FC blir Brendan Rodgers första match i Liverpool och Fowler är mycket nöjd av det han sätt sedan Brendan Rodgers tagit han om tyglarna på Anfield.

Fowler är så väl insatt som någon annan i historien om Liverpool FC och han tror Rodgers ansträngningar att bekanta sig med traditioner i klubben har gjort det lättare för supportrarna att välkommna 39 åringen.

Brendan talar briljant, allt han säger är fantastisk ”, säger Fowler.” Direkt vet han historien och alla traditioner i klubben. På så sätt kommer han att få en massa människor på sin sida.

Rodgers har kommit in och hans prestationer hos Swansea förra året var fantastiskt, han fick dem att spela på rätt sätt och alla njöt av att titta på dem.

Jag har inga betänkligheter om hur han vill spela han talar otroligt bra. Jag kan inte berömma honom högre för det sätt han talar om klubben och hur han spelar, han vill spela på rätt sätt.

”Det är uppfriskande och jag ser verkligen fram emot den nya säsongen. Det kommer inte att bli lätt, om någon tror att det kommer att bli de behöver de nog ta en titt på sig själva.

Stefan Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *