0

Sigurdsson sporrad av Tottenham’s ambitioner

Tottenham lyckades till slut att värva isländaren trotts tuff konkurrens från en rad andra klubbar, och spelaren är minst sagt nöjd med sin nya klubb.

– Jag är nöjd över att vara här, det är en stor klubb med fantastiska spelare. Spurs är en stor klubb, och vårt mål är att vinna titlar, säger Sigurdsson till klubbens officiella hemsida.

– Klubben förbättras hela tiden. Det är en enormt hög ambitionsnivå från styrelsens sida och likaså hos spelarna. Vi alla ser väldigt mycket fram emot den nya säsongen. Huvudfokus i Swansea var att hålla oss kvar i Premier League. Här i Spurs, det är en stor klubb och här siktar man på titlar.

– Jag tror att det viktigaste är att vi får en bra inledning på säsongen, får ett bra flyt som vi kan ta med oss in till Europa League och sen FA-Cupen. Vi vill slåss om titlar i alla turneringar.

Spurs har också gjort klart med Jan Vertonghen och Andre Villas-Boas.

– Andre Villas-Boas är fantastisk. Han är väldigt positiv till att komma hit och spelarna njuter av hans ankomst. Det ser mycket bra ut. Jag verkligen längtar tills säsongen börjar.

Sami Sankari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *