0

Prodells värde: 10 miljoner kronor

Han ligger tvåa i skytteligan på 11 mål efter Majeed Waris från Häcken som gjort 13 mål. Viktor Prodell har verkligen haft en bra första halva av Allsvenskan, han har verkligen lyft nykomlingen Åtvidaberg mot en bra placering i tabellen och efter två mål och seger med 5-1 mot Elfsborg blev inget sämre.

Nu värderar Åtvidaberg Viktor Prodells värde till 10 miljoner kronor och Åtvidabergs sportchef jämför Prodell med Astrit Ajdarevic värdemässigt.

– Det är svårt att säga vad han är värd men om Astrit (Ajdarevic) såldes för 14-15 miljoner så bör Prodells värde ligga på runt 10 miljoner eller mer, säger sportchefen Mats Karlsson till folket.se.

Men det här betyder inte att Åtvidaberg vill sälja Prodell ännu, de räknar med att behålla honom. Han har kontrakt över 2013.

– Ligger man så bra till i skytteligan är det så klart föreningar som tycker att det är spännande. Det är ständigt scouter på plats på allsvenska matcher, men det är inte bara i Åtvidaberg. Det går mycket rykten men ingen förening har kontaktat oss, vi får se vad som händer när vi närmar oss augusti. Vi vill ha honom kvar men allting har ett pris, fortsätter Karlsson.

Rasmus Magnusson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *