0

Malmö vill släppa Durmaz redan i sommar

I månadsskiftet juni/juli blev det klart att Jimmy Durmaz flyttar från Malmö FF till turkiska Genclerbirligi, men parterna beskämde då aldrig när man ska låta Jimmy Durmaz börja spela för Genclerbirligi.

Men nu ser det ut som att Malmö FF kommer vilja släppa Jimmy Durmaz redan i sommar för att ta del av övergångsumman på 5 miljoner kronor, om de hade låtit Durmaz stanna resten av säsongen i Malmö hade de inte fått några pengar alls eftersom han har ett utgående kontrakt och hade då gått till Genclerbirligi som bosman. MFF:s vd är positiv till att släppa Durmaz redan i sommar.

– Klimatet och önskan från alla att det ska gå i mål gör att jag ser positivt på att vi ska gå i mål, säger han till fotbollskanalen.se.

Han berättar även att det bör bli så att Durmaz lämnar i sommar.

– Vi är inte överens med klubben. Vi har kommunikation i god anda, men det har inte hänt något nytt under den senaste veckan. Men efter ett antal säsonger där Jimmy har varit lojal mot oss så vill ju vi att det ska vara bra för Jimmy. Då är det bra om han kommer igång med träningen i sin nya förening vid säsongsstarten. Vi har ingen anledning att motarbeta och det kommer vi inte att göra, men vi vill ha rimligt betalt. Det är bara det som det gäller.

Rasmus Magnusson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *