0

”Guidetti drömmer om Italien”

I går rapporterades det om att Napoli, Sampdoria, Roma och Fiorentina var intresserade av svensken. Nu bekräftar anfallarens agent att även Lazio vill ha den blivande stjärnan.

– Jag kan inte dölja det, jag har pratat med Lazio om Guidetti för flera italienska och europeiska klubbar gillar honom, säger Roberto De Fanti till cittaceleste.it.

– Han är den bästa U21-anfallaren i Europa, han spelade bra i en liga där mästare som (Ruud) van Nistelrooy och (Marco) van Basten tog sig till rampljuset, tilläger han.

Lazio har Guidetti på sin önskelista – men inte högst upp. Man är i dagsläget ute efter den turkiske anfallaren Burak Yilmaz från Trabzonspor, men om inte den dealen går igenom kan Guidetti var högaktuell. 

– Om Lazio inte slutför värvningen av Yilmaz tror jag att de kan öppna en dörr för Guidetti. Han vill fortsätta sin utveckling, i en klubb där han kan spela kontinuerligt, även bakom en som (Miroslav) Klose, som han bara kan förbättras med, säger De Fanti.

– Det skulle finnas varje anledning att prata om den här förhandlingen. Guidetti drömmer om Italien, fortsätter agenten.

Ibrahim Amin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *