0

Francesco Acerbi tar Nestas tröjnummer

Real Madrid och PSG närmar sig kamp om Camavinga

Francesco Acerbi anslöt tidigare i sommar till Milan från Genoa och när veteranen Alessandro Nesta lämnat klubben som bosman och för spel i MLS-klubben Montreal Impact, betyder det att tröja nummer 13 blivit ledig. Det står nu klart att Acerbi tar över tröjnumret och kommer att spela med nummer 13 på ryggen den kommande säsongen.

”Jag valde nr 13 eftersom Sandro(Alessandro Nesta) för mig är nummer ett.”

”Nesta är min idol som försvarare, även om det framför honom var George Weah, eftersom jag började min karriär som anfallare.”

”Jag vill vinna ochmina lagkamrater är riktiga proffs som jag bara behöver lära mig av. Jag hoppas att få stanna här under en lång tid, inte bara ett år.”

”Miljön här skrämmer mig inte alls. Jag har mycket att lära och mycket att förbättra, och jag kommer att försöka arbeta hårt varje dag.” 

Samtidigt spekuleras det om att det andra nyförvärvet, Kevin Constant kan komm att bära nummer 11 den kommande säsongen. Tröjnumret blev ledigt efter det att svensken Zlatan Ibrahimovic böt till nummer 10 nyligen, som tidigare var buren av veteranen Clarence Seedorf.

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *