0

Barnetta om flytten: Det var dags för ett byte

Giuseppe Marotta: "Skulle älska att ha Messi, men..."

Tranquillo Barnetta skrev på ett treårskontrakt med Schalke 04 efter att hans kontrakt med Bayer Leverkusen gått ut och är själv nöjd över att få starta om på nytt i en ny klubb som Schalke. 
Barnetta själv, tyckte förra säsongen var väldigt jobbig då han varken fick plats i startelvan av tränare som Sami Hyypiä samt Robin Dutt och anledningen kan vara att han hade en långtidsskada som han brottades med under en längre tid. 

Han gjorde enbart sju matcher i ligan vilket tydde att han behövde en ny chans att visa vad han går för. Han ryktades också vara på väg till Lazio men schweizaren valde att stanna kvar i Tyskland och är full av entusiasm angående sitt nya lag. 

”Supportrarna här är unika och sen finns det en utmaning också, nämligen att ta oss till Uefa Champions League med klubben och säger också att han vill nå den absoluta toppen i Bundesliga tillsammans med laget.”

27-åringen förklarade därefter varför han fick tröjnummer 27 istället för 7:an som han brukade ha. ”Jag har inte frågat om tröjnummer 7 eftersom det inte skulle vara passande att jämföra mig själv med Raul och anledningen är pga han var stor bland fansen, trots sina två år i klubben innan flytten till Al Sadd nu i sommar. 

 

Jusuf Bicoli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *