0

Lampard tonar ner Galaxy-rykten

Ryktena har placerat Chelseas mittfältsmotor, Frank Lampard, i LA Galaxy nästa säsong. Dessa var grundade på att man sett Lampard sitta med sin agent samt David Beckham på läktaren under en Galaxy-match i förra veckan. Nu går dock 34-åringen ut med att han inte har några planer på att lämna Chelsea och att han endast är i Los Angeles på semester.

– Det ligger ingen sanning i det alls. Jag och min fru förlovade oss här och vi älskar det här stället. Vi är bara på semester, sade han till The Sun och fortsatte:

– ”Becks” var avstängd i matchen. Därför satt med oss och vi hade en trevlig stund, det är allt. Jag ser fram emot att komma tillbaka till Chelsea. Jag känner mig frisk och redo att köra.

Lampard sade också att hans lår nu är helt friskt och att vilan från EM bådade gott och hade nu gjort honom starkare. 34-åringen avslutar med att säga att han ser fram emot Supercupen samt klubblags-VM som hans lag som bekant kommer att ställa upp i. Supercupen spelas i Monaco där Chelsea ställs mot Europa League-vinnarna Atlético Madrid. Klubblags-VM spelas som vanligt i slutet på året och årets arrangörsland är Japan.

 

Lukas Landl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *