0

Uppgifter: Tottenham vill värva Coutinho i sommar

Uppgifter: Tottenham vill värva Coutinho i sommar

Coutinho till Tottenham?

Mittfältaren som inte lyckats efter flytten till FC Barcelona kan komma att återvända till Premier League. Det är dock inte Liverpool som ser ut att bli nästa klubbadress.

FC Barcelona är endast 90 minuter från att vinna dubbeln denna säsong. För ett par veckor sedan vann man La Liga och i slutet av maj spelar man final i Copa del Rey mot Valencia. I Champions League gick det dock inte lika bra för spanjorerna som efter 3-0 mot Liverpool i första mötet förlorade med 0-4 på Anfield och åkte ut i semifinal i turneringen.

Det har inte heller varit någon lyckad säsong för Philippe Coutinho som efter sina första 18 månader i klubben inte hittat rätt i anfallet tillsammans med Messi och Suarez. Då man även har Ousmane Dembélé i truppen samtidigt som Antoine Griezmann är på väg in kan Coutinho i helgen göra sin sista match för Los Culés.

Tottenham intresserade

En flytt kommer allt närmre för Coutinho och det kan bli en återkomst till Premier League. Det är dock inte Liverpool som kan bli nästa klubbadress. Istället är det Tottenham som sägs vara på jakt efter brassen. Den engelska huvudstadsklubben har inte värvat sedan januari 2018 och kan därför lägga ett högt bud för att köpa loss den före detta Liverpool-spelaren.

SE ÄVEN: Officiellt: Allegri fortsätter inte i Juventus

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *