0

Uppgifter: City kan rekordvärva Harry Maguire

Uppgifter: City kan rekordvärva Harry Maguire

Maguire till Manchester City

Mittbacken som slagit igenom i Leicester City kan komma att lämna för spel i Manchester City. Det skriver brittisk press under måndagen.

I helgen stod det klart att Vincent Kompany inte kommer att fortsätta i Manchester City efter sommaren. Belgaren kommer istället flytta tillbaka till sitt hemland för spel i Anderlecht. The Citizens är nu ute på jakt efter en ersättare till Kompany och enligt brittisk press ska man ha klart för sig vem man vill värva.

Enligt Daily Mail ska Pep Guardiola och klubbledningen pekat ut Harry Maguire som ersättare till Kompany men det kommer inte bli någon lätt affär. Spelaren skrev så sent som i september månad på ett femårskontrakt med The Foxes och vill City köpa loss försvararen kommer Maguire bli världens dyraste försvarare. Detta då Leicester kräver en summa på över 75 miljoner pund, en summa som Liverpool betalade för Virgil Van Dijk.

Det är dock inte bara Liverpool som är intresserade av spelarens tjänster. Även Manchester United som ser ut att göra flera värvningar i sommar ska vara intresserade av Maguire.

SE ÄVEN: Uppgifter: Tottenham vill värva Coutinho i sommar

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *