0

Uppgifter: Man United intresserat av Miguel Gutierrez

Uppgifter: Man United intresserat av Miguel Gutierrez

Manchester United har haft stora problem på vänsterbacksplatsen den här säsongen på grund av skador på framför allt Luke Shaw och Tyrell Malacia. Det har lett till att den svenske mittbacken Victor Nilsson Lindelöf tvingats spela vänsterback i flera matcher.

En lösning på problemet kan vara Miguel Gutiérrez i Girona, som överraskat många och ligger tvåa i La Liga efter en succésäsong hittills. Vänsterbacken Gutierrez har gjort ett mål och fyra assist på 25 ligamatcher under säsongen.

Spanska Mundo Deportivo uppger att Manchester United följt Gutierrez en längre tid och att Premier League-jätten visar intresse för att värva 22-åringen i sommar. Det finns dock ett problem för United och det stavas Real Madrid.

Gutierrez är nämligen fostrad i Real Madrid, som sägs ha en ”köpa tillbaka-klausul” på åtta miljoner euro, motsvarande cirka 88 miljoner kronor. Den klausulen planerar La Liga-ledaren att aktivera i sommar, enligt Mundo Deportivo.

Miguel Gutiérrez har i nuläget ett kontrakt med Girona som löper ut i juni 2027. Flera andra Premier League-klubbar ska vara intresserade av vänsterbacken.

LÄS MER: Ryktet: United vill värva Gyökeres

Henric Holmberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *