0

Efter succén: Manchester United tar beslut om Mason Greenwood

Efter succén - Manchester United tar beslut om Mason Greenwood

Inför säsongen blev Mason Greenwood utlånad från Manchester United till Getafe efter en turbulent tid på de brittiska öarna. Till sommaren går låneavtalet ut och snart behöver United ta ett beslut om Greenwoods framtid.

Mason Greenwood, 22, har denna säsong burit Getafe på sina axlar och varit en av lagets viktigaste spelare. Totalt har det blivit sju mål och fem assist på xxx, siffror som gjort att flera andra spanska klubbar sägs vara intresserade av spelaren. Nu kommer uppgifter om att United kommer att ta beslut om vad man vill göra med Greenwood där dörren för en återkomst till Old Trafford sägs vara stängd.

Enligt The Sun kommer Manchester Uniteds ledning att ta ett beslut om Greenwoods framtid under maj månad när säsongen börjar gå mot sitt slut. Med drygt ett år kvar på kontraktet tyder det mesta på att det blir en flytt på nytt.

Greenwood har tidigare kopplats ihop med bland annat Real Sociedad, Valencia och Atlético Madrid och det återstår att se var Greenwood fortsätter karriären.

SE ÄVEN: Uppgifter: Chelsea överväger att anställa succétränaren

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *