0

Uppgifter: Aubameyang med flera bud från Kina

Uppgifter: Aubameyang med flera bud från Kina

CSL-klubbar jagar Aubameyang

Arsenals anfallsstjärna Pierre-Emerick Aubameyang jagas av flera klubbar. Bland annat två lag från den Kinesiska Superligan.

Det var många klubbar som ville knyta till sig Pierre-Emerick Aubameyang under vintern 2018. Tillslut föll valet på Arsenal och på Emirates Stadium har han tillsammans med Alexandre Lacazette bildat ett vasst anfallspar. Efter fiaskot i Europa League-finalen kan ’Auba’ dock ha gjort sin sista match i klubben, detta då flera lag från den Kinesiska Superligan ska vara ute efter spelarens underskrift.

Det är The Times som skriver att den snart 30-årige anfallaren ska ha två erbjudande på bordet från Guangzhou Evergrande och Shanghai SIPG. De båda klubbarna ska erbjuda drygt 300.000 pund i veckan vid en flytt till Kina och nu är det upp till spelaren själv att avgöra om han vill lämna för spel i Asien eller inte.

Den före detta Dortmund-spelaren har även kopplats ihop med en flytt till Inter, men intresset sägs vara störst i Kina där han även erbjuds en mycket högre lön.

Aubameyang har kontrakt med Arsenal till och med sommaren 2021. Det är oklart hur mycket Arsenal skulle kräva för att släppa honom i sommar.

SE ÄVEN: Real Madrid siktar in sig på Miralem Pjanic

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *