0

Officiellt: Duon lämnar Liverpool i sommar

Officiellt: Duon lämnar Liverpool i sommar

Sturridge och Moreno lämnar Liverpool

Duon som varit i klubben under en längre tid lämnar Liverpool. Det bekräftar klubben på sin officiella hemsida.

För endast några dagar sedan vann Liverpool tillslut Champions League efter att ha förlorat finalen 2018 mot Real Madrid. Flera spelare hyllas stort för bedriften men det finns även två spelare som fått väldigt sparsamt med speltid under säsongen. Det är framför allt Daniel Sturridge och Alberto Moreno som inte fått förtroende hos Jurgen Klopp. Nu skriver The Reds på sin officiella hemsida att duon inte kommer få något förlängt kontrakt och att man tackar för deras tid i klubben.

Daniel Sturridge kom till Liverpool från Chelsea i januari 2013 för en summa på 15 miljoner men har på grund av skadeproblem aldrig lyckats ta en riktig startplats på Anfield. Alberto Moreno anslöt i augusti 2014 och kostade då 18 miljoner euro. Nu lämnar de båda gratis och det återstår vilka klubbar som är intresserade av de båda.

SE ÄVEN: Manchester United drömmer om Robert Lewandowski

Alberto Moreno flirtar med Atlético Madrid

Var Daniel Sturridge kommer att spela är oklart. Alberto Moreno har dock öppnat dörren för en flytt till Atlético Madrid. I en intervju med spansk radio säger ytterbacken att han göra flyttar till Los Colchoneros i sommar.

Det är i en intervju med radioprogrammet El Transistor på Onda Cero som Moreno öppnar för spel i Atlético.

– Nu är jag fri och har inte kontrakt med någon klubb. Atlético? Vem skulle inte vilja spela i Atlético Madrid, Att återvända till Spanien skulle vara väldigt speciellt för mig, säger 26-åringen.

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *