0

Gary Neville: ”Kane passar perfekt in i Manchester United”

Gary Neville: "Kane passar perfekt in i Manchester United"

Neville vill se Kane i United

Manchester United-ikonen säger att Harry Kane hade passat bra in på Old Trafford.

Turerna kring Harry Kanes vara eller icke vara i Tottenham Hotspur är igång för fullt. För endast ett par dagar sedan uttalade sig anfallaren och sa att han kan komma att lämna Spurs om laget inte börjar vinna titlar. Uttalandet gjorde att intresse väcktes hos bland annat Real Madrid och Manchester United.

Både Sky Sports och BBC har efter uttalandet rapporterat om att Tottenhams ägare Daniel Levy inte ska ha några planer på att sälja 26-åringen till en direkt rival. Den tidigare Manchester United-spelaren Gary Neville menar att en värvning av Kane skulle vara perfekt för Solskjaer.

– Jag tycker att det passar Manchester Uniteds historiska värvningar, om vi går tillbaka till säg: Bryan Robson, Roy Keane, Rio Ferdinand, Wayne Rooney och att ha försökt värva Alan Shearer, de bästa eller mest kända engelska eller brittiska spelarna i Premier League, säger han till Sky Sports och fortsätter:

– Det passar in med det som Manchester United gjorde förra sommaren med Harry Maguire, en av de bästa tillgängliga spelarna på marknaden. Han är en smart kille, Harry Kane, jag tror inte att han hade uttalat sig om han inte ville säga något, så den lilla öppningen av dörren (för att flytta) som han lämnade i den Instagram-intervjun hade något.

SE ÄVEN: Odion Ighalo: ”United kommer bli som ett nytt lag med Pogba”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *