0

Juan Mata: ”Hazard är PLs bäste spelare någonsin”

Juan Mata: "Hazard är PLs bäste spelare någonsin"

Juan Mata hyllar Eden Hazard

Spanjoren säger att tidigare lagkamraten Eden Hazard är den bästa spelaren någonsin att spela i Premier League.

Eden Hazard spelade under en längre tid i Chelsea innan han sommaren 2019 skrev på för Real Madrid. Under sin tid i Premier League var belgaren en viktig pjäs på Stamford Bridge. Nu hyllas han av tidigare lagkamraten Juan Mata, som numera spelar i Manchester United.

– Den bästa Premier League-spelaren… Jag menar, jag brukade spela med och mot honom, Eden Hazard. För mig var han i många år den bäste i ligan. Han kunde vinna matcher själv. Jag brukade träna med honom och jag vet hur bra han kan vara. Han har haft mycket otur under sin tid i Real Madrid med några skador, men jag är säker på att han kommer att visa sin verkliga nivå när han är frisk att göra, säger Mata i en intervju som publicerats på Uniteds officiella hemsida.

– Förutom honom har vi haft många spelare. Du kan prata om Premier League-historien och du kan kanske nämna några av mina ex-lagkamrater som Wayne Rooney – han måste vara där uppe. Ryan Giggs måste vara där uppe, och Paul Scholes. Mina ex-lagkamrater från Chelsea: Lampard, Terry och Drogba. Det är väldigt svårt att välja en, fortsätter han.

SE ÄVEN: Odion Ighalo: “United kommer bli som ett nytt lag med Pogba”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *