0

Pirlo inför matchen: ”Jag hade varit mer bekymrad om Fabio Capello var kvar”

Ikväll drabbar England och Italien samman i vad som kan vara kvartsfinalernas häftigaste match. Det är två värdsnationer som möts ikväll, trots det väljer Pirlo att såga engelsmännen.

– De har svagheter som vi kan utnyttja, framförallt på mittfältet. De saknar några nyckelspelare och jag tror att vi kommer att vara bättre i den lagdelen. De har dessutom sett nervösa ut i försvaret och har inte behövt spela mot några stora nationer, förutom mot Frankrike, säger han enligt Sky Sports.

Andrea Pirlo visar ingen nåd i nästa kommentar heller då han skoningslöst ger en indirekt känga till förbundskaptenen, Roy Hodgson.

– Jag hade varit mer bekymrad om Fabio Capello var kvar. Det känns konstigt att se ett engelskt lag som spelar kontringsfotboll. Kanske kommer de att ta sig an oss på ett annat sätt, men jag tvivlar på det eftersom de är väldigt förutsägbara.

När man väl tror att Pirlo var klar med sågningarna kom en sista väldigt grov sågning där han menar att man har haft tur i alla tre tidigare matcherna.

– De ska vara väldigt glada över att ha tagit sig så här långt. Mot Frankrike var de totalt utspelat, de hade problem mot Sverige och hade extremt tur som vann mot Ukraina.

Matchen spelas ikväll 20:45, den ses i Tv4.

Makaveli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *