0

Officiellt: Ander Herrera lämnar Manchester United

Officiellt: Ander Herrera lämnar Manchester United

Herrera tackar för sig i United

Spanjoren som anslöt från Athletic Club sommaren 2014 har gjort sitt på Old Trafford. Det bekräftar han på sociala medier under lördagsmorgonen.

Ander Herrera är inne på sina sista månader som Manchester United-spelare. Efter fem säsonger hos The Red Devils kommer mittfältaren inte att fortsätta och nu tackar han för sin tid i klubben. Detta genom ett videoklipp som United publicerat på sociala medier.

– Det finns rött i mitt hjärta, det visste jag från den första gången jag spelade här och när jag tog på mig tröjan, säger Herrera och fortsätter.

– Varje gång jag har representerat klubben, i varje match, när vi vunnit och förlorat, har jag förstått vad den här klubben har betytt. Jag kommer komma ihåg varje match av de nästan 200 jag har spelat i den här klubben, för att spela för den största klubben i England har varit en sann ära. Tack för de här fem fantastiska åren, avslutar han.

SE ÄVEN: Officiellt: Diego Godín lämnar Atlético Madrid

Sägs skriva på för Paris Saint-Germain

Herrera har under en längre tid kopplats ihop med flera av Europas största klubbar. Det är framför allt Paris Saint-Germain som det pratats mest om och att spanjoren ska ha ett förkontrakt med fransmännen som börjar gälla i juli månad i sommar.

Enligt The Mirror ska Herrera ha skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de kommande tre säsongerna. I och med flytten kommer mittfältaren även nästan tredubbla sin lön som tidigare låg på £60.000 i veckan. Den nya lönen ska ligga på £160.000, en bit under de £200.000 som spelaren krävde för att förlänga med Manchester United.

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *