0

Uppgifter: Napoli siktar in sig på Theo Hernandez

Uppgifter: Napoli siktar in sig på Theo Hernandez

Theo Hernandez till Napoli?

Ytterbacken som är utlånad från Real Madrid till Real Sociedad kan lämna för spel i Serie A den kommande säsongen. Detta då Napoli är väldigt intresserade av spelarens tjänster.

Det pratades väldigt mycket om Theo Hernandez när fransmannen lämnade Atlético Madrid för spel hos Real Madrid. Marängerna betalade då spelarens utköpsklausul på drygt 30 miljoner euro men tiden på Estadio Santiago Bernabéu blev inte vad man hoppats på. Efter en utlåning till Deportivo Alavés kom Hernández tillbaka för att ta förstaplatsen i Zidanes startelva.

Tiden i Real Madrid blev inget tacksam period för Hernandez som buades ut av fansen på hemmaplan. Sommaren 2018 lånades han därmed ut till Real Sociedad för att få speltid men inte eller i San Sebastian har det blivit några övertygande insatser.

SE ÄVEN: Real Madrid siktar in sig på Dortmund-stjärnan

Nu skriver italiensk press att Theo Hernandez kan hamna i Serie A där flera klubbar ska vara intresserade av spelarens tjänster. Det är framför allt Napoli som ska ha visat intresse för Theo Hernandez och att få till en övergång under det kommande transferfönstret.

’Theo’ har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2023. Det mesta tyder på att spelaren kan lämna för drygt 30 miljoner euro den kommande sommaren. Det är Corriere dello Sport som menar att Carlo Ancelotti gärna vill få till en övergång för spelaren.

SE ÄVEN: Pjanic öppnar för flytt till PSG

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *