0

Officiellt: Henok Goitom förlänger med AIK

Officiellt: Henok Goitom förlänger med AIK

Det har spekulerats en hel del kring Henok Goitom och spelarens framtid i AIK. Nu står det klart att anfallaren stannar ytterligare en säsong.

Henok Goitom förlänger med AIK. Det står klart på fredagskvällen. Anfallaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 2021 vilket innebär att han gör sin nionde säsong för Solna-klubben.

– Det känns glädjande att fortsätta spela fotboll i den svartgula matchtröjan och förhoppningsvis med supportrar på plats för att känna den härliga atmosfären inne på Friends Arena. Än är inte det sista kapitlet skrivet, säger anfallaren till klubbens officiella hemsida.

Totalt har det blivit 262 matcher och 95 mål för Goitom i klubben.

– Jag är väldigt glad över att vi har funnit en lösning för ytterligare ett år med Henok i AIK. Hans betydelse för vår klubb och för våra unga spelare är stor och på många sätt odiskutabel. Vi lämnar ett tungt 2020 bakom oss och det känns väldigt bra att ha en högmotiverad Henok med sina stora ledaregenskaper med oss in i det nya som väntar oss 2021, säger AIK:s sportchef Henrik Jurelius till hemsidan.

SE ÄVEN: Officiellt: Amad Diallo klar för Manchester United

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *